итоги дня

Оперативная обстановка в зоне проведения АТО. Сводка СНБО Украины от 22.08.2014

Экономические итоги: Гривна снова снизилась. Нацбанк жестко преследует банки, манипулирующие курсом

«Гуманитарный конвой», думаем-гадаем: что было, что будет, чем сердце успокоится… про конвой раз, про конвой два, про конвой три

Информация для беженцев о вариантах выезда из зоны АТО: города, контакты

Леся Литвинова: Будни склада гуманитарной помощи для вынужденных переселенцев

У РНБО попереджають жителів сходу України про встановлення терористами мін під виглядом різних предметів побуту, і закликають у жодному разі не торкатися підозрілих предметів. Як передає кореспондент УНІАН, про це на брифінгу в Києві повідомив речник інформаційного центру РНБО Андрій Лисенко. “У більшості населених пунктів Донецької і Луганської областей терористи, відступаючи, залишають за собою велику кількість саморобних мін, які можуть виглядати як звичайні мобільні телефони, ручки або банки з-під напою. Тому прохання їх не піднімати й обов’язково повідомити про це дітей. А у випадку виявлення таких предметів звертатися за номером: 094-837-18-05”, — сказав він.

Боевики на Донбассе маскируют взрывчатку в огнетушителях, детских игрушках и трупах животных… ранее Группа «ИС» сообщала, что на минах, оставленных террористами, подорвалось более 100 детей и местных жителей.

Новости Симферополя

Share